İLK EĞİTİMİMİZİ VERDİK

ZEYTİNYAĞI AKADEMİSİ İLK EĞİTİMİNİ VERDİ

Zeytinyağı Akademisi, zeytinyağında kalite bilinci ve farkındalığı arttırmayı hedeflediği eğitimlerinin ilk adımını, 18 Eylül 2021 tarihinde İstanbul’da düzenlediği Natürel Sızma Zeytinyağı Duyusal Analiz Eğitimi ile attı.

Sektörün tüm kesimlerini birleştirmek, sorunlara ortak akılla çözüm üretmek ve bu sayede ülkemiz zeytinciliğini, zeytinyağı üretimini ve kalitesini geliştirmek için çıktığımız yolda, yoğun ilgi gören ilk eğitimimizi başarıyla tamamladık.

Değerli bilgilerini bizlerle paylaşarak eğitimimize katkıda bulunan saygıdeğer hocalarımız; Zeytin Yetiştiriciliği Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet ASLANTAŞ’a, Zeytinyağı ve Teknolojileri Eğitimleri Kurulu Başkanı Prof. Dr. Beraat ÖZÇELİK’e, Tadım Eğitimleri Kurulu Başkanı Prof. Dr. Renan TUNALIOĞLU’na, Zeytinyağı Akademisi Panel Başkanı Dr. Kader ÇETİN’e, Zeytinyağı Akademisi Panel Başkan Yardımcısı Gıda Yük. Müh. Elif Burçin BÜYÜKGÖK’e, Zeytinyağı Akademisi Panel Başkan Yardımcısı Kimya Yük. Müh. Filiz ÇAVUŞ’a, Sofralık Zeytin Duyusal Analiz Eğitmeni Dr. Şahnur IRMAK’a, Zeytinyağı Akademisi Tadım Uzmanı Nil ÜNSAL’a, Zeytinyağı Akademisi Tadım Uzmanı Cihan Devrim AVUNDUK’a, Zeytinyağı Akademisi Tadım Uzmanı A. Özgür TORUN’a ve emekleri ile bize yol arkadaşı olan Edebi Kurul Üyesi Yusuf TATLI’ya, Grafiker Kübra OKAN’a, destekleri ile bize güç veren Özel Kalem Gıda Müh. Serap HAYDAROĞLU’na, Edebi Kurul Üyesi Özlem Aktan Yakın‘a ve Ulusal ve Uluslarası paydaşlarımız ile desteğini esirgemeyen akademimiz kurul üyelerine,  bilgiye olan talepleriyle yolumuzun doğru olduğunu bize hissettiren, istek ve heyecanımızı artıran kıymetli kursiyerlerimize teşekkür ederiz.

 

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın