BİR KONU BİR KONUK
GELENEKSEL ÇARŞAMBA SOHBETLERİ

Konu            : Zeytinyağının Kalite Kriterleri
Konuk          : Prof. Dr. Aziz TEKİN
Tarih ve Saat: 09 Kasım 2022 Çarşamba 20.00

2 saati aşkın bir süre devam eden toplantımız, yoğun bir ilgi ile karşılandı.
Dergimiz Genel Yayın Yönetmeni Abidin TATLI ile Zeytinyağı Akademisi Bilim Kurulu Üyesi, Olive İstanbul Düzenleme Kurulu Üyesi ve Zeytine Dair Yazarı Sn. Prof. Dr. Aziz TEKİN hocamız arasında başlayan ve zaman zaman katılımcıların da soru ve destekleriyle derinleşen zoom aracılığıyla aşağıdaki konularda sohbet gerçekleşti.
Zeytin hasadı ve taşınmasında nelere dikkat edilmelidir?
Zeytinin, yağa işlenmesinde yoğurma aşamasının önemi nedir?
Zeytinyağının rengi kalite için önemli midir? Yaprak ilavesini önerir misiniz?
Pirina yağı tüketimini önerir misiniz?
İklimsel değişimin, zeytinyağı kalitesi ve bileşimine etkileri nelerdir?
Toplantıya katılanların iyi dilek ve teşekkürleriyle bir sonraki ‘Bir Konu Bir Konuk’ toplantı tarihi olan 23 Kasım 2022 Çarşmaba günü aynı saatte buluşma sözleriyle toplantı sonlandırıldı.

Toplantıyı İzlemek İçin Lütfen Aşağıdaki Linke Dokununuz
Zeytinyağının Kalite Kriterleri

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın